Lånesøking

forbrukslån søknad

Når du ser etter lån kan det være greit å ta en titt på forskjellige steder for å finne det stedet som passer deg best for ditt informasjonsbehov. Det lønner seg ikke å gjøre noe som helst uten at du setter deg godt inn i hva som skjer. Den beste måten å orientere seg i jungelen av lån og andre ting er å ta en titt på nett. Det finnes gode sider om dette og fine videoer på YouTube. Har du ikke behov for all den letningen er det bare å lese videre på denne siden her.

Beløp og nedbetalingstid

Det første du må gjøre når du søker på et forbrukslån er å finne en bank eller formidler å søke igjennom. Når du søker igjennom en formidler slipper du å gjøre all denne jobben selv. Søker du igjennom en bank for du ikke noe mer ut av søknaden enn det svaret du får fra den banken. Når du har funnet sted så må du tenke deg litt om. Hvilket beløp er det du faktisk trenger og hvilke beløp er det du kan få? Her kan det være store forskjeller. Velg alltid det beløpet du faktisk trenger og ikke mer enn det. Nedbetalingstiden bør også være så kort som overhode mulig for deg og din økonomi.

Fyll inn søknaden

Etter at du har gjort dine valg om hvor mye du skal ta opp og hvor lenge du vil bruke på dette må du fylle inn en søknad på nett. Du putter informasjonen inn i søknaden og får et forslag til hvor mye beløpet vil koste deg der, som et utgangspunkt. Denne gjør at du kan få et visst inntrykk av kostnaden. Når søknaden er fylt ut er det bare å trykke send. Det vil ikke ta så veldig lang tid å sende inn denne informasjonen eller veldig lang tid å sende inn søknaden. Det viktigste her er at du får det til på en måte som passer deg best.

BankID

Når du har sendt inn søknaden er ikke dette gjort før du har bekreftet at det er du som sender inn søknaden. Denne bekreftelsen skjer ved at du identifiserer deg. På nett gjøres dette gjennom den geniale teknologien og løsningen BankID. Det er dette som gjør at banken vet at det er du som har søkt og at ingen andre kommer til å søke for deg.

Ventetid og utbetaling

Etter søknaden er sendt og BankID har bekreftet at det er deg som har søkt kan du vente til du får svar. Har du søkt i en bank vil du få et svar, et ja eller et nei. Om du søker gjennom en formidler kan du få flere svar da de søker hos flere banker. Når svaret kommer er det enten ja eller nei. Får du et ja kan du be om utbetaling. Det skjer vanligvis innen 24 timer på ukedager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *